Calitate și Mediu

Calitatea și protecția mediului sunt valorile esențiale ale grupului Bodescu. Suntem convinși că nu sunt pur și simplu „drăguți”, ci esențiali pentru succesul nostru colectiv – acum și în viitor.

Managementul calității, utilajele moderne și materia primă excelentă oferă cele mai bune baze pentru produse de înaltă calitate. Producția curată, controlul permanent al calității și trasabilitatea până la inclusiv materia primă sunt alți factori de succes. De exemplu, fiecare flux de productie este controlată de angajații noștri calificați.

EIBODESCU a întreprins o serie de acțiuni de la început pentru a produce produse ecologice și pentru a opera într-un mod durabil. Acest lucru este evident pe tot parcursul procesului de producție, în logistică și în efortul nostru constant de a îmbunătăți gestionarea deșeurilor.

În acest fel, ne oferim viziunea noastră despre „un fir durabil” – jucând rolul nostru în economisirea resurselor valoroase pentru generațiile viitoare, producând în același timp produse de cea mai înaltă calitate.

Calitatea noastră certificată intr-o privire!

 
  • Managementul calității DIN EN ISO 9001;
  • Managementul energiei DIN EN ISO 50001;
  • Proces de fabricație efectuat în conformitate cu DIN EN 10270-1;
  • Testarea produselor finale în conformitate cu cerințele DIN EN 10218-1 și respectiv DIN EN 10218-2;
  • Certificarea saltelelor de catre IGR Germania;