EIBODESCU - O poveste de succes de la început!

De zeci de ani, numele EIBODESCU a fost asociat cu produse de cea mai inalta calitate din intreaga lume. De la înființarea sa în 1992, fabrica noastră de produse semifinite, EIBODESCU, a evoluat cu succes și dintr-un partener puternic și furnizor de încredere pentru produse finite si semifinite din industria mobile, a devenit o forță competitivă și un furnizor la nivel internațional. EIBODESCU se remarcă nu numai pentru fabrica și utilajele sale moderne, ci și printr-o viziune clară și relevantă: viziunea unor produse de înaltă calitate.

Producția ecologică este doar un aspect al sustenabilității. Pentru noi, sustenabilitatea descrie și relațiile pe care le construim cu clienții noștri. Parteneriate de afaceri de lungă durată și de încredere care vizează beneficii reciproce. Sprijinul reciproc si o minte deschisa in vederea unor noi oportunități. Acesta este obiectivul nostru și, în același timp, un factor major în succesul nostru.

Partenerii de afaceri ai lui EIBODESCU beneficiază de experiența noastră în exportul internațional, combinată cu standarde remarcabile de servicii și flexibilitate. Expertiza noastră se extinde în multe domenii: domeniul privat, public si medicinal. De ce sa nu beneficiezi si tu de expertiza noastra?

Design ohne Titel (2)jp
Suntem o familie cu o tradiție de peste 28 de ani in producția din industria confortului. Doua generații laolaltă am creat un ecosistem in deplina armonie cu natura, omul si nevoile pieței din industria mobilei.

Iubim natura si inovația deopotrivă si ne place sa ne reinventam permanent pentru a putea tine pasul cu societatea urbana actuala. Lucram pentru client recunoscuți in industria mobilei la nivel european, cu multa grija pentru natura si respect pentru omenire.
1992
Anul Fondarii
Angajati
Metri patrati productie

Povestea Noastră...

Povestea noastră începe in anul 1992 odată cu deschiderea unui mic atelier de debitare poliuretan in Satu Mare cu scopul de a crea mai mult confort in industria mobilei. Tradiția a mers mai departe in acești ani, iar odată cu construirea primei hale de producție cu utilaje moderne in Parcul Industrial in 2006 am pornit pe un drum de diversificare a producției, astfel încât in ziua de astăzi avem următoarele divizii:

  • Sectia de debitare poliuretan
  • Sectia de productie de arcuri tip bonell si pocketuri
  • Sectia de saltele & alte produse accesorii
  • Sectia de croitorie